Tried & tested: verspakket lasagne AH

– deze post is niet gesponsord –

Hoi! Je hebt ze vast al eens zien liggen, de verspakketten van de Albert Heijn. De laatste tijd zie ik er steeds meer verschijnen en nieuwsgierig als ik ben, wilde ik er al heel lang eentje proberen. Ook de Lidl, Jumbo en volgens mij ook de Plus verkopen deze pakketten, maar deze vond ik er persoonlijk wat minder lekker uitzien. Wellicht een

Nu vind ik ze nogal prijzig, dus ik twijfelde of ik ze het geld waard zou vinden. Laatst waren ze in de aanbieding, dus ik greep mijn kans en probeerde de lasagne uit!

Allereerst vond ik de ingrediënten in het pakket er erg lekker uitzien. Er zaten gelukkig geen vieze plekjes op. Echter, de kruiden waren wat uitgedroogd. Ik weet niet of het komt doordat ik het pakket een paar dagen na het kopen heb gebruikt, maar dit vond ik wel een minpuntje.

Bijna alles zit in het pakket, maar je moet nog wel een paar ingrediënten zelf toevoegen. Naast dit pakket, voegde ik nog olijfolie, gehakt, mozzarella (in plaats van ‘gewone’ kaas) en melk toe. De normale prijs van dit pakket is 4,49. Inclusief alle toegevoegde extra ingrediënten, schat ik dat de totale prijs van de maaltijd op ongeveer 7 euro uitkomt. Klinkt als veel, maar deze portie is zeker groot genoeg voor 3 personen. De prijs per persoon valt uiteindelijk dus best wel mee!

Het snijden van alle groentes is echt nog wel veel werk, hier heb ik ongeveer een half uur over gedaan. Echter, het koken gaat wel erg snel en voor ik het wist zat de lasagne uiteindelijk in de oven. Het recept staat duidelijk beschreven en de stappen zijn makkelijk te volgen. Uiteindelijk vond ik de saus wat dun, dus ik heb wat bloem toegevoegd om de saus wat dikker te maken.

Omdat ik geen fan ben van gesmolten kaas, voegde ik mozzarella toe aan het recept. Na ongeveer een half uur in de oven, kwam de lasagne zo uit de oven:

SAM_1195.JPG

Nu natuurlijk de hamvraag: was het ook lekker? Het antwoord is ja, de lasagne was echt ontzettend lekker! Understatement van het jaar, de lasagne was fantastisch en de lekkerste die ik ooit zelf gemaakt heb. Veel lekkerder dan saus uit een pakje en ik heb nog geen recept gevonden voor een lekkerdere saus dan deze. Ik kan nu al niet wachten om deze lasagne nog een keer te maken, want dit smaakt echt naar meer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s