Tried & tested: Finley frisdrank

Deze blog is niet gesponsord. Ik ontving deze blikjes gratis als mijn Bonus aanbieding van Albert Heijn.

 
Hoi! Vandaag een ander soort blog dan normaal. Ondanks dat ik normaal niet veel frisdrank drink, test ik deze keer drie soorten frisdrank, die allemaal zouden moeten smaken als de alcoholvrije versie van deze cocktails.

Ik begon met de Mojito. Deze vond ik lekker, maar ik vond het niet erg naar Mojito smaken.. Normaal gesproken is de Mojito een van mijn favoriete cocktails, dus ik had hier eerlijk gezegd wat meer van verwacht. Het smaakte wel naar munt, maar de muntsmaak had van mij iets sterker gemogen.

De Royal vond ik persoonlijk erg lekker, het smaakte naar druivensap met prik. Ik vind niet dat dit een goede non-alcoholische vervanger is van een cocktail, maar op zich vond ik er een prima smaak aan zitten. Het drankje was erg zoet.

De minst smakelijke van de drie vond ik de Finley Spritz. Ik vond het onnodig bitter en mis echt een sinaasappelsmaak. Jammer!

Conclusie – ik vond het leuk om alle drie de smaken op deze manier te kunnen proberen, maar ik ben helaas niet overtuigd. Ik zou de Mojito en Royal zeker opdrinken als het voor mijn neus zou staan, maar ik zou ze niet zo snel kopen.
Mocht je ondanks deze mindere review zelf willen proberen hoe ze smaken, ik nam ze mee bij Albert Heijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s